Gerucht: Is er een Red Dead Redemption remaster onderweg?

Geplaatst:

Is Rockstar echt alleen maar bezig met GTA 6? Of zijn ze toevallig ook bezig met het oppoetsen van oude titels? Dankzij een nieuwe rating in Korea van Red Dead Redemption is men volop aan het speculeren.

Ja, want anno 2023 is Red Dead Redemption niet per se de meest relevante titel. Sterker nog, de actiegame van Rockstar is al een jaartje of 13 geleden uitgekomen. Echter, de administratiecomité van Korea heeft de titel opnieuw een rating gegeven. Waarom zouden ze dat doen? Dit kan bedoeld zijn voor een heruitgave van de geliefde cowboygame. Als we heel optimistisch willen blijven, dan zou het ook kunnen doelen op een remaster van Red Dead Redemption. Het is even wachten op bevestiging vanuit kamp Rockstar, al zou dat nog wel eventjes kunnen duren. Een aantal jaar geleden werd er vermeld dat de Red Dead Redemption- en GTA 4-remasters geschrapt zouden zijn. Wat moet je nou nog geloven, hé. Ingewikkeld zooitje.

Check hier onze review van Red Dead Redemption.

Red Dead Redemption 1 Remaster1

Red Dead Redemption is nu beschikbaar voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Zit jij te wachten om opnieuw in de laarzen van John Marston te stappen? Laat het ons weten.

Bron: Gematsu
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Red Dead Redemption

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Nintendo Switch

Releasedatum

21 mei 2010

Ontwikkelaar

Rockstar San Diego

Gameliner Awards

Beste game van 2010

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord