Forza Motorsport 2023

  • Ontwikkelaar Turn 10 Studios
  • Eerste releasedatum Q2 2023
  • Platformen Pc , Xbox Series
  • Genre Racing , Simulatie
  • Gameliner score -

Gerucht: Mogelijke vertraging releasedatum Forza Motorsport

Eerder deze week zagen we dat Forza Motorsport 2023 is getoond tijdens de Xbox Developer_Direct. Hierbij was opvallend dat er nog geen concrete datum voor de game getoond is.

Er lijkt zand in de motor te zijn gekomen omtrent wanneer Forza Motorsport 2023 verschijnt. De racegame staat na de trailer van afgelopen woensdag nog steeds voor 2023. Echter lijkt Forza Motorsport wel later uitgebracht te worden dan intern in eerste instantie de richtlijn was. In een eerdere gameplay-trailer van de nieuwste Forza Motorsport was de lente van 2023 nog de beoogde richtlijn van uitgave. Met het nieuws over de interne vertraging komt de bekende industrie-insider Jeff Grubb. Tijdens de recente podcast op zijn Youtube-kanaal beweert hij namelijk dat de game uitgesteld is naar op zijn minst het derde kwartaal van 2023, dus in de periode juli-september. Grubb sluit echter niet uit dat Forza Motorsport 2023 zelfs nog later dit jaar verschijnt. In een latere tweet nuanceert hij zijn uitspraken echter. De beoogde releasedatum voor de racegame is nog aan fluctuatie onderhevig, maar het is voor hem geen verrassing als dit de tweede helft van het jaar betreft.

De finish is nog niet in zicht, maar we weten wel dat Forza Motorsport 2023 nog steeds voor later dit jaar is weergegeven als releasedatum. De racegame verschijnt voor pc en de Xbox Series X|S en Xbox One.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?