Trailer: Forza Motorsport 2023 getoond in Developer_Direct

Geplaatst: 25 januari 2023 21:55
Aangepast: 25 januari 2023 22:41

Tijdens de Xbox Developer_Direct passeerde ook Forza Motorsport de revue. Naast nieuwe beelden van de racegame hebben de ontwikkelaars uiteengezet wat de 2023-versie uniek maakt.

Bij een nieuwe Forza Motorsport-game horen natuurlijk ook betere specs en nieuwe features. De game is gecreëerd met de Xbox Series-consoles in het achterhoofd, waardoor het er op technisch vlak beter uit kan zien, klinken en voelen. De Xbox Series-performance van Forza Motorsport 2023 is volgens de ontwikkelaars dan ook veelbelovend.

De racegame bevat op de dag van release meer dan vijfhonderd auto's om mee te racen. Deze kunnen vanzelfsprekend ook naar wens aangepast worden met meer dan achthonderd unieke upgrades. Tevens zijn er aanzienlijke vorderingen geweest in de physics van de game, wat gevolgen heeft voor de manier waarop de auto bestuurt. Daarnaast zijn er op audiovisueel gebied meerdere verbeteringen doorgevoerd die tot een betere gameplay-ervaring moeten leiden.

Je kunt de nieuwe beelden van de game en de gameplay-verbeteringen in de onderstaande video in detail bekijken.

De nieuwste game in de Forza Motorsport-franchise scheurt later dit jaar de winkelschappen in. Ben je benieuwd naar meer beelden? Bekijk dan hier de eerste gameplay van Forza Motorsport 2023.

Bron: Xbox Developer_Direct
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Forza Motorsport (2023)

Series

Forza

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

10 oktober 2023

Ontwikkelaar

Turn 10 Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord