Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Forza Motorsport (2023)

  • Ontwikkelaar Turn 10 Studios
  • Eerste releasedatum Q2 2023
  • Platformen Pc , Xbox Series
  • Genre Racing , Simulatie
  • Gameliner score -

Trailer: Forza Motorsport 2023 getoond in Developer_Direct

Tijdens de Xbox Developer_Direct passeerde ook Forza Motorsport de revue. Naast nieuwe beelden van de racegame hebben de ontwikkelaars uiteengezet wat de 2023-versie uniek maakt.

Bij een nieuwe Forza Motorsport-game horen natuurlijk ook betere specs en nieuwe features. De game is gecreëerd met de Xbox Series-consoles in het achterhoofd, waardoor het er op technisch vlak beter uit kan zien, klinken en voelen. De Xbox Series-performance van Forza Motorsport 2023 is volgens de ontwikkelaars dan ook veelbelovend.

De racegame bevat op de dag van release meer dan vijfhonderd auto's om mee te racen. Deze kunnen vanzelfsprekend ook naar wens aangepast worden met meer dan achthonderd unieke upgrades. Tevens zijn er aanzienlijke vorderingen geweest in de physics van de game, wat gevolgen heeft voor de manier waarop de auto bestuurt. Daarnaast zijn er op audiovisueel gebied meerdere verbeteringen doorgevoerd die tot een betere gameplay-ervaring moeten leiden.

Je kunt de nieuwe beelden van de game en de gameplay-verbeteringen in de onderstaande video in detail bekijken.

De nieuwste game in de Forza Motorsport-franchise scheurt later dit jaar de winkelschappen in. Ben je benieuwd naar meer beelden? Bekijk dan hier de eerste gameplay van Forza Motorsport 2023.

BRON Xbox Developer_Direct

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?