Gerucht: Monster Hunter Rise naar PlayStation, Xbox en Game Pass

Geplaatst:

Monster Hunter Rise wordt wellicht opnieuw uitgebracht. De game komt volgend jaar volgens een insider naar de PlayStation, Xbox en naar Game Pass.

Begin vorig jaar werd Monster Hunter Rise voor het eerst uitgebracht op de Nintendo Switch. De game werd gelijk vol lof ontvangen en ook onze eigen Rudy gaf de game een bijna perfecte score in zijn Monster Hunter Rise review. Het was dan ook niet gek dat Capcom niet lang daarna besloot om Monster Hunter Rise naar de pc te brengen. Nu is er vanuit het Monster Hunter-kamp nog meer goed nieuws. De game komt volgend jaar namelijk naar de current-gen consoles. Tenminste, als we bekende insider The Snitch van Insider Gaming moeten geloven. Volgens hem wordt tijdens The Game Awards van dit jaar een onthulling gedaan van current en next-gen console-versies van Monster Hunter Rise. Deze versies draaien in 4K op 60fps en ondersteunen 3D audio.

Of het ook echt waar is wat de insider zegt, valt nog te bezien. Wellicht komt er een aankondiging tijdens The Game Awards voorbij.

Bron: Insider Gaming
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Monster Hunter Rise

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

26 maart 2021

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord