Monster Hunter Rise

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 26 maart 2021
  • Platformen Pc , Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Gerucht: Monster Hunter Rise naar PlayStation, Xbox en Game Pass

Monster Hunter Rise wordt wellicht opnieuw uitgebracht. De game komt volgend jaar volgens een insider naar de PlayStation, Xbox en naar Game Pass.

Begin vorig jaar werd Monster Hunter Rise voor het eerst uitgebracht op de Nintendo Switch. De game werd gelijk vol lof ontvangen en ook onze eigen Rudy gaf de game een bijna perfecte score in zijn Monster Hunter Rise review. Het was dan ook niet gek dat Capcom niet lang daarna besloot om Monster Hunter Rise naar de pc te brengen. Nu is er vanuit het Monster Hunter-kamp nog meer goed nieuws. De game komt volgend jaar namelijk naar de current-gen consoles. Tenminste, als we bekende insider The Snitch van Insider Gaming moeten geloven. Volgens hem wordt tijdens The Game Awards van dit jaar een onthulling gedaan van current en next-gen console-versies van Monster Hunter Rise. Deze versies draaien in 4K op 60fps en ondersteunen 3D audio.

Of het ook echt waar is wat de insider zegt, valt nog te bezien. Wellicht komt er een aankondiging tijdens The Game Awards voorbij.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?