Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Monster Hunter Rise

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 26 maart 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Video: Laatste monster Monster Hunter Rise: Sunbreak getoond

Capcom heeft een uitgebreide video online geplaatst voor de laatste update van Monster Hunter Rise: Sunbreak. In de video wordt ook het laatste monster onthuld.

Producer Ryozo Tsujimoto en game directors Yoshitake Suzuki en Yasunori Ichinose bespreken in een nieuwe video alles over de laatste update voor Monster Hunter Rise: Sunbreak. Al vrij vlot in het begin van de video wordt een nieuwe Monster Hunter Rise: Sunbreak trailer getoond. Hierbij maken we kennis met het laatste monster: Primordial Malzeno. Vervolgens vertellen ze dat het niet veel heeft gescheeld of Amatsu was het laatste monster geweest. De beslissing om er toch een grote bonus update tegenaan te gooien heeft gezorgd voor de komst van Primordial Malzeno. In de video wordt verder nog uitgebreid ingegaan op de update gevolg door een Roundtable waar de ontwikkelaars aan het woord komen over de serie. Tot slot gooit Capcom ons nog wat indrukwekkende Monster Hunter statistieken om de oren.

Update 16 is vanaf 8 juni beschikbaar voor Monster Hunter Rise: Sunbreak en brengt dus het laatste monster Primordial Malzeno met zich mee. Check onze review van Monster Hunter Rise.

BRON Capcom

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?