Trailer: MH Rise: Sunbreak - Free Title Update 5 uitgelicht

Geplaatst:

Monster Hunter Rise: Sunbreak - Free Title Update 5 is zojuist uitgelicht door Capcom. Lees hier wat je kan verwachten van de aankomende contentupdate!

De aankomende gratis update voegt nieuwe monsters toe: Amatsu en Risen Shagaru Magala maken hun opkomst. Amatsu is een groot draakachtig wezen, die de speler belaagt met tornado's en andere windstormen. Shagaru Magala is een Elder Dragon die het debuut maakte in Monster Hunter 4. Het is de volgroeide vorm van Gore Magala. Naast de nieuwe monsters worden er nieuwe missies toegevoegd. Veel spelers dachten dat de Free Title Update 5 de laatste update voor de RPG zou worden. Het einde is echter nog niet genaderd voor Monster Hunter Rise: Sunbreak. In juni verschijnt de allerlaatste toevoeging. Een legendarisch monster gaat de game met een knal afsluiten.

Check hier onze review van Monster Hunter Rise. Eerder deze week werd Monster Hunter Now aangekondigd.

Monster Hunter Rise: Sunbreak is nu beschikbaar voor de pc en Nintendo Switch. Monster Hunter Rise is echter ook beschikbaar op de PlayStation- en Xbox-consoles.

Bron: Capcom
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Monster Hunter Rise

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

26 maart 2021

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord