Monster Hunter Rise

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 26 maart 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Trailer: Monster Hunter Rise: Sunbreak krijgt nieuwe update

Er komt nieuwe content naar Monster Hunter Rise: Sunbreak via de vierde update. In de trailer is te zien wat de nieuwste gratis update te bieden heeft.

Neem het op tegen de even prachtige als harteloze Velkhana, ook wel 'The Lord of the Tundra' genoemd. Ook is een Risen-variant van Crimson Glow Valstrax getoond. Ontwijk zijn aanvallen, anders val je straks. Chaotic Gore Magala, die in de derde contentupdate voor Monster Hunter Rise: Sunbreak getoond werd, maakt nu ook zijn opwachting in de Anamoly Research Tasks. Ook Risen Elder Dragons zijn bij deze onderzoekstaken te bewonderen. Verder is de level cap van de Anamoly Investigation verhoogd naar level 220. Nieuwe outfits kunnen niet ontbreken, deze kun je ontgrendelen middels het behalen van wekelijkse Event Quests.

Tot slot is er een nieuwe DLC aangekondigd. In deze contentuitbreiding kun je jezelf uitrusten als een personage van de Hunting Guide. Met de nieuwe DLC komen ook extra gebaren, poseringen, haarstijlen, make-up en stickers naar de game. Ook het selecteren van de achtergrondmuziek en nieuwe, aanvullende stemmen gaan hiermee gepaard. Helaas moeten we voor de DLC-uitbreidingen wél betalen. We hoeven niet lang te wachten voor de contentupdate, 7 februari is Title Update 4 beschikbaar voor Monster Hunter Rise: Sunbreak. Ook de datum van de vijfde update is al aangekondigd, namelijk op 5 april 2023.

Monster Hunter Rise is beschikbaar op de Nintendo Switch, pc, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4 en PlayStation 5. Vanaf 20 januari is de RPG ook de Xbox Game Pass komen versterken. Benieuwd naar onze mening over Monster Hunter Rise? Lees dan onze review.

BRON Monster Hunter

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?