Monster Hunter Rise

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 26 maart 2021
  • Platformen Pc , Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Monster Hunter en Persona eerste versterkingen Game Pass 2023

Een nieuw jaar betekent natuurlijk een nieuwe collectie aan games voor Xbox Game Pass. Hopelijk hou je van producten uit Japan, want die kunnen er wat van.

Xbox Game Pass begint 2023 met een ware knaller: Monster Hunter Rise van Capcom. Deze RPG was een lange tijd een exclusieve titel voor de Nintendo Switch, maar weet zich nu een weg te banen naar de console van Microsoft. De game wordt tevens beschikbaar gemaakt op de pc en PlayStation-consoles. Via Game Pass kun je in ieder geval genieten van de jacht. Voor liefhebbers van geliefde JRPG's is er ook goed nieuws: Persona 4 Golden en Persona 3 Portable komen eraan. De games maken hun debuut op het Xbox-platform.

Als de lijst je wat kleiner lijkt dan normaal, dan heb je goed opgelet. Stranded Deep, Mortal Shell en Valheim: Mistlands Biome Update werden eerder deze week toegevoegd, maar daarover is wat minder gecommuniceerd. Xbox geeft dan ook aan dat ze binnenkort terug zijn met nog meer games, perks en nieuws. Wellicht krijgen we meer Game Pass nieuws te horen tijdens de Xbox Showcase die (volgens de geruchten) plaatsvindt in januari.

Monster Hunter Rise is beschikbaar vanaf 20 januari. Persona 4 Golden en Persona 3 worden toegevoegd op 19 januari.

BRON Xbox

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?