Downloadnieuws: Monster Hunter en Persona eerste versterkingen Game Pass 2023

Geplaatst: 10 januari 2023 22:45

Een nieuw jaar betekent natuurlijk een nieuwe collectie aan games voor Xbox Game Pass. Hopelijk hou je van producten uit Japan, want die kunnen er wat van.

Xbox Game Pass begint 2023 met een ware knaller: Monster Hunter Rise van Capcom. Deze RPG was een lange tijd een exclusieve titel voor de Nintendo Switch, maar weet zich nu een weg te banen naar de console van Microsoft. De game wordt tevens beschikbaar gemaakt op de pc en PlayStation-consoles. Via Game Pass kun je in ieder geval genieten van de jacht. Voor liefhebbers van geliefde JRPG's is er ook goed nieuws: Persona 4 Golden en Persona 3 Portable komen eraan. De games maken hun debuut op het Xbox-platform.

Als de lijst je wat kleiner lijkt dan normaal, dan heb je goed opgelet. Stranded Deep, Mortal Shell en Valheim: Mistlands Biome Update werden eerder deze week toegevoegd, maar daarover is wat minder gecommuniceerd. Xbox geeft dan ook aan dat ze binnenkort terug zijn met nog meer games, perks en nieuws. Wellicht krijgen we meer Game Pass nieuws te horen tijdens de Xbox Showcase die (volgens de geruchten) plaatsvindt in januari.

Monster Hunter Rise is beschikbaar vanaf 20 januari. Persona 4 Golden en Persona 3 worden toegevoegd op 19 januari.

Bron: Xbox
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Monster Hunter Rise

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

26 maart 2021

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord