Gerucht: Nieuwe Fire Emblem-game is al een jaar af

Geplaatst:

Het nieuwste deel in de Fire Emblem-serie zou al min of meer een jaar af moeten zijn, volgens insiderinformatie. Vermoedelijke gelekte screenshots van de titel gooien olie op het vuur.

Terwijl Fire Emblem-liefhebbers nog steeds druk bezig zijn met de demo van Fire Emblem Warriors: Three Hopes, zou Nintendo de volgende game in de hoofdserie al klaar hebben liggen. Via een forum heeft Emily Rogers, een bekende Nintendo-insider die in het verleden al meerdere keren juiste informatie lekte, details naar buiten gebracht over het nieuwste deel in de Fire Emblem-serie. Volgens haar is het nieuwste deel een volledig nieuwe game; geen remake als Fire Emblem Echoes. Intelligent Systems, Koei Tecmo en Gust zouden samenwerken aan de game. Daarbij heeft vooral Gust veel geholpen bij de graphics van de game. Grafisch zou het nieuwste deel een verbetering moeten zijn ten opzichte van Fire Emblem: Three Houses. Het hoofdpersonage van de game zou vreemd rood en blauw haar moeten hebben. Vreemdheid zit blijkbaar in de familie, want de moeder van het hoofdpersonage zou een draak moeten zijn. Tevens bevat de nieuwe Fire Emblem-game volgens de geruchten de 'Emblems'-gimmick. Hiermee kunnen spelers 'Fire Emblem-personages uit het verleden' tot hun groep kunnen voegen.

Alhoewel de game volgens Emily Rogers oorspronkelijk diende om het dertigjarig bestaan van de Fire Emblem-serie te vieren, is de game nog niet verschenen. Ze geeft aan dat de game al meer dan een jaar af is. Recentelijk zijn er tevens screenshots op Reddit verschenen van deze vermoedelijke nieuwe Fire Emblem-game. Daarin zien we inderdaad de vreemde haarkleur van het hoofdpersonage en andere aspecten van de game. In een tweet heeft Rogers aangegeven de screenshots niet te herkennen, maar ze vermoedt wel dat de afbeeldingen echt zijn.

Nintendo heeft nog niet gereageerd op de geruchten rondom de Fire Emblem-serie. De laatste hoofdgame in de reeks was Fire Emblem: Three Houses uit 2019.

Bron: Emily Rogers
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord