Check hier alle The Triple-i Initiative content

Gerucht: Scalebound staat op uit de dood

Geplaatst: 19 februari 2019 20:10
Aangepast: 19 februari 2019 20:12

Scalebound was ooit een veelbelovende exclusieve titel voor de Xbox One, maar helaas viel het project in duigen en trok Microsoft Studios de stekker eruit. Nu lijkt de ontwikkeling toch weer op te zijn gepakt, maar komt de game naar de Nintendo Switch.

In 2017 liet Microsoft Studios, tot teleurstelling van vele fans, weten dat Scalebound niet langer meer in ontwikkeling is. Ruim twee jaar later lijkt er toch weer hoop te zijn voor de game gebaseerd op draken. Volgens bronnen is het project namelijk weer opgepakt door ontwikkelaar Platinum Games en lijkt de bestemming nu de Nintendo Switch te worden. Of de game destijds helemaal in de prullenbak is gegooid of dat het weer opgepakt kan worden waar ze destijds zijn gebleven is niet duidelijk. Gezien de relatie tussen Platinum Games en Nintendo is het niet ondenkbaar dat dit gerucht op waarheid berust. De ontwikkelaar maakt veel van hun games exclusief voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo Insider
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Scalebound

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

-

Platforms

Xbox One

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

PlatinumGames Inc.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord