Check hier alle The Triple-i Initiative content

Platinum Games wil verder met Scalebound

Geplaatst: 4 februari 2020 18:45
Aangepast: 4 februari 2020 19:54

Als het aan Platinum Games ligt is Scalebound zeker nog niet verloren. In een interview met Eurogamer Portugal hadden ze wat interessante statements over de game.

Eurogamer Portugal vroeg aan Atsushi Inaba, hoofd van Platinum Games, wat de mogelijkheden waren voor een potentiële terugkeer van de grootse RPG Scalebound. Hij claimde dat hij de game geweldig vond en dat ze er graag weer mee aan de slag willen gaan. Microsoft is echter nog steeds compleet eigenaar van de IP, dus dit sprookje kan alleen waargemaakt worden wanneer zij Platinum Games de toestemming verlenen. Eerder vorig jaar was er een gerucht dat Platinum Games met Scalebound bezig was voor de Nintendo Switch.

Zullen we Scalebound ooit terugzien? Ik hoop het van harte! Zijn jullie ook enthousiast voor een eventuele terugkeer van de draken RPG?

Bron: Eurogamer Portugal
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Scalebound

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

-

Platforms

Xbox One

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

PlatinumGames Inc.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord