Gerucht: Sea of Thieves komt naar PlayStation en Switch

Geplaatst:
Aangepast: 10 januari 2024 11:01

Neem het voor nu even met een flinke korrel zeezout, maar meerdere bronnen lijken te beamen dat Sea of Thieves naar de PlayStation en de Nintendo Switch komt.

Met meerdere bronnen bedoelen we twee: Jeff Grubb (daar is 'ie weer) en Axios journalist Stephen Totilo. Grubb liet het zich ontvallen tijdens zijn Game Mess podcast en Totilo bevestigde een deel daarvan op zijn eigen kakelverse website. Het enige verschil in beide verhalen is de Switch-versie. Totilo wist alleen van een PlayStation-versie en zelfs dat gerucht krijgt hij maar niet bevestigd gezien Microsoft de lippen stijf op elkaar houdt.

In ander nieuws, of eigenlijk ook gerucht: er gaan verhalen dat Hi-Fi Rush ook naar andere platforms komt. En dat is helemaal niet zo verkeerd. Hi-Fi Rush is namelijk best een vermakelijke game, aldus Bram in zijn Hi-Fi Rush review

Bron: Game File
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sea of Thieves

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

20 maart 2018

Ontwikkelaar

Rare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord