Gerucht: Stray onderweg naar Xbox-consoles

Geplaatst:

Annapurna Interactive heeft genoeg sterke games in de aanbieding, maar niet elke game is beschikbaar op elk platform. Één van hun populairste games gaat wellicht op zijn pootjes terecht komen.

Tenminste, als je graag als een schattige katje speelt die moet zien te overleven in een dystopische wereld. Ik heb het natuurlijk over de avonturengame Stray. Het is één van de populairste games van 2022 met meer dan 100,000 positieve Steam-reviews. De indiegame werd exclusief op de PlayStation-consoles uitgegeven en dankzij het PlayStation Plus programma heeft de game ontzettend veel succes gekend: Stray is door miljoenen mensen gespeeld op de PS4. Xbox-games moesten jaloers toekijken, maar er is hoop. Recent is er een ESRB-rating gevonden die Stray heeft geclassificeerd voor de Xbox-consoles. Zowel de Xbox One als de Xbox Series X|S werden inbegrepen in dit rapportje. Dit is een teken dat de avonturengame naar Microsofts consoles komt, maar uiteraard is het even wachten vanuit bevestiging van kamp Annapurna Interactive.

Check hier onze review van Stray.

Stray Xboxconsoles1

Stray is nu beschikbaar voor de pc en PlayStation-consoles. De eventuele releasedatum voor de Xbox-consoles is op dit moment nog niet bekend.

Bron: ESRB
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Stray

Series

-

Uitgever

Annapurna Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 juli 2022

Ontwikkelaar

BlueTwelve Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord