Gerucht: The Elder Scrolls-serie in de maak bij Netflix

Geplaatst:

Er is mogelijk een The Elder Scrolls-serie in de maak bij Netflix. Dat beweert Daniel Ritchtman, een insider uit de filmindustrie.

The Elder Scrolls is één van de populairste en meest geliefde game-franchises op het moment. Volgens Daniel Ritchtman is Netflix nu bezig met een serie gebaseerd op deze game-serie. De serie speelt zich ,net als de videogames, in de wereld van Tamriel af. Volgens de insider krijgt The Elder Scrolls-serie dezelfde behandeling als The Witcher heeft gekregen op de populaire streamingdienst. Op dit moment heeft de franchise vijf games en een MMORPG The Elder Scrolls Online met The Elder Scrolls VI aangekondigd, maar over die game is op dit moment nog vrijwel geen informatie bekend. Vorig jaar liet Bethesda weten dat de release van The Elder Scrolls VI nog jaren op zich kan laten wachten.

onbekend

Bethesda en Netflix hebben nog niets over deze serie bevestigd, dus lees dit bericht met een korrel zout.

Bron: Gamerant

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Elder Scrolls V: Skyrim

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

11 november 2011

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

Beste game van 2011

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord