Gerucht: Until Dawn krijgt nieuwe versie op pc en PS5

Geplaatst:

Er wordt binnenkort een nieuwe versie van Until Dawn aangekondigd voor de pc en de PlayStation 5. Tenminste, als we de bekende leaker bil;bil-kun mogen geloven.

Billbil-kun zit er zelden naast wanneer het gaat om het lekken van nieuwe games of aankomende aankondigingen. In een artikel voor het Franse Dealabs schrijft hij over een nieuwe versie van Until Dawn. Hij kondigt een nieuwe versie aan van de PlayStation exclusieve game, die zowel op de PS5 als op de pc verschijnt. Terwijl de volledige titel ongewijzigd blijft, is de aard van de nieuwe versie, of het een remaster of een remake is, nog onzeker. De leaker suggereert mogelijke grafische verbeteringen die gebruikmaken van de nieuwste ontwikkelingen op PS5 en pc, wat in ieder geval in de richting wijst van een geremasterde versie. De aankondiging van deze nieuwe versie wordt in de komende weken verwacht, met een gespeculeerd State of Play-evenement door Sony. Het artikel gaat ook in op de mogelijkheid van een gelijktijdige release op pc en PS5, hoewel de specifieke releasedata nog moeten worden bevestigd. De ontwikkeling van de nieuwe versie is volgens billbil-kun al meer dan een jaar aan de gang. Het nieuws komt vlak na de aankondiging van een Until Dawn film.

Volgens billbil-kun kunnen we de officiële aankondiging binnen 15 dagen verwachten. Lees hier onze review van Until Dawn op de PlayStation 4.

Bron: Dealabs
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Until Dawn

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

26 augustus 2015

Ontwikkelaar

Supermassive Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord