Gerucht: Valorant komt naar PlayStation en Xbox

Geplaatst:

Riot Games heeft een imperium aan games, maar dan voornamelijk op de pc. Wellicht gaan ze met hun game Valorant echter een poging wagen om de consolemarkt te betreden.

Dit blijkt uit een vacature omtrent de first-person shooter. Riot Games is op zoek naar iemand die ervaring heeft met het produceren van marktproducten voor de console. Het lijkt nu dus een kwestie van tijd voordat Valorant naar de console komt. Riot Games is ook bezig om de titel naar de mobiele telefoon te brengen. Van console-exclusiviteit is waarschijnlijk niet te spreken. Riot Games heeft al deals gemaakt met Microsoft m.b.t. Game Pass en een tijdje geleden zijn er connecties met het PlayStation Network gevonden door een dataminer.

Begin volgend jaar komen League of Legends en Valorant naar Xbox Game Pass pc. Ook werkt Riot Games aan een free-to-play vechtgame.

Valorant PlayStation Xbox

Valorant is nu beschikbaar voor de pc. Zou jij de game spelen op de console?

Bron: Dot Esports
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Valorant

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

2 juni 2020

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord