League of Legends en Valorant naar Xbox Game Pass pc

Geplaatst: 12 juni 2022 19:45

Mocht je ooit de gedachten hebben gehad om League of Legends via de Xbox Game Pass pc op te starten, dan komt die wens nu uit. League of Legends en Valorant komen namelijk met allerlei extra's naar de service.

Riot Games gebruikt al jaren zijn eigen client voor de games League of Legends en Valorant, maar binnenkort worden ze ook toegevoegd aan de Xbox Game Pass. Niet alleen zijn de games via deze service beschikbaar, maar je krijgt ook allerlei extra's. Zo krijg je direct toegang tot alle Champions in League of Legends en alle Agents in Valorant. Hierdoor hoef je niet meer te grinden om ze gratis vrij te spelen, maar kun je direct met de leukste en beste Champions of Agents aan de slag. Voor Teamfight Tactics krijg je dan weer specifieke Little Legends en je krijgt de Foundation Decks voor Legends of Runeterra.

League of Legends, League of Legends: Wild Rift, Valorant, Legends of Runeterra en Teamfight Tactics worden deze winter toegevoegd aan de Xbox Game Pass.

Bron: Xbox & Bethesda Games Showcase 2022

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord