Gerucht: XDefiant uitgesteld door giftige werkcultuur

Geplaatst: 29 maart 2024 17:20

XDefiant wordt mogelijk elke keer uitgesteld door de giftige werkcultuur bij ontwikkelaar Ubisoft. Dat beweert Insider Gaming op basis van anonieme bronnen.

XDefiant stond voorheen bekend onder de naam Tom Clancy's XDefiant, alleen toen het merk Tom Clancy werd stopgezet in 2022, ging de game verder onder de naam XDefiant. Vorig jaar verscheen de game in een open bèta en werd relatief goed ontvangen, ook Patrick was aardig te spreken over XDefiant in zijn preview. Helaas is na het succes van de bèta de releasedatum van XDefiant meerdere keren uitgesteld. Nu zegt Insider Gaming dat er meer speelt dan alleen technische problemen. Volgens anonieme bronnen heerst er binnen het team al jaren een giftige werkcultuur. Een aantal directors en executives hebben volgens de bronnen een kliek gevormd genaamd de 'big boys club', die een aantal twijfelachtige beslissingen heeft genomen bij de ontwikkelingen. Denk hierbij aan onder andere crunch, overwerken en vriendjespolitiek. Dit heeft ervoor gezorgd dat door de jaren heen veel werknemers van het XDefiant zijn vertrokken. Volgens de bronnen is het doel om de populaire Call of Duty te overtreffen ook een groot pijnpunt is binnen het team.

XDefiant moet uitkomen op de PlayStation 5, Xbox Series X en pc.

Bron: Insider Gaming

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot XDefiant

Series

Tom Clancy's Ghost Recon

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

Q3 2023

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord