XDefiant seizoen 2 onthuld door Ubisoft

-

Ubisoft onthulde onlangs seizoen 2 van XDefiant. De free-to-play shooter krijgt dus toch een tweede seizoen, dus de community hoeft niet meer ongerust te zijn.

Er is nogal wat gebeurd rondom XDefiant, waardoor de community zich zorgen begon te maken of de uitgever nog wel door zou gaan met de game. Gelukkig onthulde Ubisoft onlangs toch het tweede seizoen van de shooter en de roadmap voor het eerste jaar. Seizoen 2 komt met een hoop toevoegingen, waaronder een aantal behoorlijk grote nieuwe functies. We kunnen sowieso een nieuwe faction, nieuwe wapens, maps en een nieuw apparaat verwachten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om private matches te spelen, wordt de 'Bombi modus' toegevoegd aan de game en komen er een aantal limited-time modi. In de uitgebreide video-onthulling hieronder krijg je alle belangrijke informatie te horen over het tweede seizoen van de gratis shooter van Ubisoft!

XDefiant season 2 gaat live op 25 september.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot XDefiant

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

21 mei 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord