Verwelkom de GSK factie in XDefiant

-

De net uitgebrachte Free-To-Play shooter XDefiant werd nog eventjes in het zonnetje gezet tijdens Ubisoft Forward. Het eerste seizoen gaat binnenkort van start en dat brengt per direct een nieuwe factie. We mogen het team van Rainbow Six Siege namelijk verwelkomen.

Mocht je ondertussen al in de snelle shooter zijn gedoken dan weet je dat de facties regelrecht uit de andere franchises van Ubisoft komen of er in ieder geval door zijn geïnspireerd. Die facties worden nu verder uitgebreid dankzij het team uit Rainbow Six Siege. GSK gaat ervoor zorgen dat je niet per direct door een sluipschutter wordt neergemaaid in de dierentuin of het circus. Ja, Montagne met zijn schild is in ieder geval onderdeel van de line-up. Ook een zeer bekende map uit Rainbow Six Siege wordt toegevoegd, want je mag als een gek door Clubhouse gaan rennen. Daarnaast kun je Daytonia en Rockfeller verwachten. Er zijn al een aantal verschillende modi aanwezig, maar volgende maand mag je eindelijk de vlag gaan stelen in Capture the Flag. Verder kun je nieuwe wapens en nieuwe rewards verwachten in het eerste seizoen. Meer weten over de game? Dan kun je hier onze review van XDefiant lezen.

Het eerste seizoen van XDefiant verschijnt op 2 juli en dan kun je ook aan de slag met de factie GSK.

Bron: Ubisoft Forward

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot XDefiant

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

21 mei 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord