Ghost of Tsushima hakt zijn weg naar de pc

Geplaatst:
Aangepast: 1 april 2024 17:05

De geruchten gingen afgelopen week al eventjes, maar de pc versie van Ghost of Tsushima is officieel door Sony PlayStation uit de doeken gedaan. De open-wereld game van Sucker Punch stond sinds de release op Sony's console al geruime tijd op het verlanglijstje van de pc garde, welke steeds meer door Sony wordt voorzien van diens exclusieve blockbusters.

Middels een trailer heeft PlayStation inmiddels laten zien wat we van Ghost of Tsushima Director's Cut mogen verwachten wanneer deze gelanceerd wordt. Naast ultrawide support biedt de pc port - welke door het gelauwerde Nixxes wordt verzorgd - ook diverse grafische opties die gretig gebruik maken van de huidige AI- en upscaling tech van NVIDIA, AMD en Intel, zoals DLSS 3, FSR3 en XeSS.

Maar het mooiste van alles is misschien nog wel de datum waarop Ghost of Tsushima Director's Cut op pc verschijnt. Dat is namelijk al over iets meer dan twee maanden, 16 mei om precies te zijn.

Bron: PlayStation Blog
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ghost of Tsushima

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

17 juli 2020

Ontwikkelaar

Sucker Punch , Nixxes Software (PC)

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord