Ghost of Tsushima meer dan 8 miljoen keer verkocht

Geplaatst: 5 januari 2022 13:14
Aangepast: 5 januari 2022 13:14
-

De game Ghost of Tsushima heeft de indrukwekkende mijlpaal van 8 miljoen verkochte exemplaren bereikt. Dit kondigde Sony aan tijdens de CES 2022 conferentie.

Ghost of Tsushima, de nieuwste game van Sucker Punch Productions, is dus duidelijk een groot succes. Het aantal dat Sony noemde tijdens de CES geeft aan dat er nog meer dan 3 miljoen exemplaren van de game zijn verkocht sinds november 2020, toen bekend werd dat de game 5 miljoen keer verkocht was. Dit zal voor een groot deel te danken zijn aan de Ghost of Tsushima Director's Cut, die onlangs uit is gekomen. Ghost of Tsushima is een open wereld actiegame die het verhaal volgt van een Mongoolse generaal en aanvoerder van het Mongoolse invasieleger dat het eiland Tsushima aanvalt.

Dit is echter niet alles dat Sony te vertellen had tijdens de CES 2022. De uitgever onthulde ook de nieuwe PlayStation VR2 en de game Horizon Call of The Mountain, die exclusief voor de PlayStation VR2 is gemaakt.

Bron: CES 2022

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ghost of Tsushima

Ontwikkelaar:

Sucker Punch , Nixxes Software (PC)

Uitgever:

Sony Interactive Entertainment

Release:

17 juli 2020

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord