Ghost of Tsushima

  • Ontwikkelaar Sucker Punch
  • Eerste releasedatum 17 juli 2020
  • Platformen PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Op reis in Ghost of Tsushima Director's Cut-trailer

Al zin in de zomervakantie? De nieuwste Ghost of Tsushima Director's Cut-trailer werpt een blik op het pittoreske Iki Island.

Eerder deze maand werd bekendgemaakt dat Ghost of Tsushima een Director's Cut krijgt. Fans keken er niet vreemd van op. De oorspronkelijke game werd vorig jaar namelijk zeer goed ontvangen. Onze eigen Rudy beloonde de game zelfs met een perfecte score in zijn videoreview van Ghost of Tsushima. In de Director's Cut wordt de game verder uitgebreid. Zo wordt er een geheel nieuw gebied genaamd Iki Island toegevoegd. Evenals Tsushima is Iki Island een echte locatie in Japan. Het eiland bevindt zich in het zuidoosten van Tsushima. Hoofdpersonage Jin Sakai keert in de Director's Cut terug naar het eiland om een nieuwe dreiging onder handen te nemen. In de trailer is meer van het verhaal te zien, maar de korte kiekjes van het eiland doen ons wensen om de koffers in te pakken.

Ghost of Tsushima Director's Cut verschijnt op 20 augustus voor de PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON PlayStation

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?