Trailer: Ghost of Tsushima krijgt Director's Cut

Geplaatst: 1 juli 2021 21:40
Aangepast: 1 juli 2021 21:40
-

Ghost of Tsushima was één van PlayStation haar sterkste titels van 2020. Nu krijgt de veelgeprezen actiegame een Director's Cut met nieuwe content.

Ghost of Tsushima Director's Cut gaat gebruik maken van de PlayStation 5's DualSense haptic feedback. Zo worden de gevechten nog intenser. Daarnaast wordt ook verbeterde Japanse lip synchronisatie toegevoegd. Op de PlayStation 5 draait Ghost of Tsushima Director's Cut op een 4k-resolutie met 60 fps. Naast de nieuwe features is er ook nieuwe content aanwezig. Er wordt een nieuw eiland toegevoegd genaamd Iki Island. Op dit eiland speelt zich een nieuw verhaal af en kun je tegen nieuwe vijanden vechten. Bekijk hier onze review van Ghost of Tsushima. Bekijk hier onze guide van Ghost of Tsushima.

Ghost of Tsushima is nu beschikbaar voor de PlayStation-consoles. De Director's Cut verschijnt op 20 augustus.

Bron: PlayStation
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ghost of Tsushima

Ontwikkelaar:

Sucker Punch , Nixxes Software (PC)

Uitgever:

Sony Interactive Entertainment

Release:

17 juli 2020

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord