Ghostbusters: The Video Game

  • Ontwikkelaar Terminal Reality
  • Eerste releasedatum 16 juni 2009
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Gameliner score

Ghostbusters hebben weer een onderkomen

Nadat Activision en Vivendi samen zijn gegaan, hebben ze een aantal games laten vallen die daardoor geen uitgever meer hadden, zoals de game Ghostbusters. Een tijd lang heeft de game door niemandsland gezworven, om daarna gelukkig toch weer een nieuwe uitgever te vinden.

Atari is de gelukkige partij die de game (gebaseerd op de succesvolle Ghostbusters films) gaat uitgeven. Dit gerucht ging al enige tijd de ronde, maar vandaag heeft Dan Aykroyd (een acteur uit de films) in een radioprogramma verteld dat Atari inderdaad de nieuwe uitgever van de game is. De nog resterende ontwikkeltijd van de game werd ook nog maar even verteld: dit bedraagt nog ongeveer een jaar, zodat we de game eind 2009 kunnen verwachten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?