God of War Ragnarok biedt 40 uur aan gameplay

Geplaatst: 4 oktober 2022 11:50
Aangepast: 11 februari 2024 18:36

God of War: Ragnarök biedt spelers zo'n 40 uur aan gameplay. Hiervan heb je ongeveer de helft nodig voor het hoofdverhaal in de game, waar we onlangs nog een trailer van te zien kregen.

Betrouwbare bronnen melden dat zo'n 3 en een half uur van de 20 gespeelde uren filmische scènes zullen zijn, met de resterende 16 en een half uur voor gameplay. De overige 20 uur aan gameplay bestaat uit het voltooien van alle extra side quests, met ongeveer 19 uur aan gameplay en nog eens 1 uur aan cinematics. Natuurlijk zijn deze cijfers slechts schattingen en zullen ze sterk variëren, afhankelijk van je speelstijl. Dit zou betekenen dat de lengte van God of War Ranarok ongeveer even lang zou zijn als God of War (2018) met het hoofdverhaal, maar ongeveer 8-9 uur langer met de side quests erbij gerekend. Volgens How Long To Beat, dat bijhoudt hoe lang het mensen kost om games te voltooien, is de gemiddelde voltooiingstijd van God of War 2018's hoofdverhaal en side quests ongeveer 32 uur.

God of War Ragnarok10

God of War: Ragnarök staat op de planning voor een release op 9 november.

Bron: Inside Gaming

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot God of War: Ragnarök

Series

God of War

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

9 november 2022

Ontwikkelaar

Santa Monica Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord