Trailer: Duik in het verhaal van God of War Ragnarök

Geplaatst:
Aangepast: 14 september 2022 01:18

Sony's State of Play sloot vanavond af met een knaller. Er werd in een nieuwe trailer uitgebreid stilgestaan bij het verhaal van God of War Ragnarök.

Recent werd het combatsysteem van God of War Ragnarök nog uit de doeken gedaan en in een nieuwe trailer ligt de focus op het verhaal van de game. Kratos en Atreus komen voor hete vuren te staan in dit nieuwe avontuur en dat stelt hun onderlinge relatie zo af en toe behoorlijk op de proef. Waar Kratos zich zorgen maakt om de veiligheid van zijn zoon, wil Atreus op zijn beurt zijn vader ondersteunen. De nieuwe trailer laat ook weer de nodige gameplaybeelden van God of War Ragnarök zien. Naast een nieuwe trailer is er ook een speciale God of War Ragnarök controller.

God of War Ragnarök releaset op 9 november voor PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Sony
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot God of War: Ragnarök

Series

God of War

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

9 november 2022

Ontwikkelaar

Santa Monica Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord