God of War: Ragnarök

  • Ontwikkelaar Santa Monica Studio
  • Eerste releasedatum 9 november 2022
  • Platformen PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Duik in het verhaal van God of War Ragnarök

Sony's State of Play sloot vanavond af met een knaller. Er werd in een nieuwe trailer uitgebreid stilgestaan bij het verhaal van God of War Ragnarök.

Recent werd het combatsysteem van God of War Ragnarök nog uit de doeken gedaan en in een nieuwe trailer ligt de focus op het verhaal van de game. Kratos en Atreus komen voor hete vuren te staan in dit nieuwe avontuur en dat stelt hun onderlinge relatie zo af en toe behoorlijk op de proef. Waar Kratos zich zorgen maakt om de veiligheid van zijn zoon, wil Atreus op zijn beurt zijn vader ondersteunen. De nieuwe trailer laat ook weer de nodige gameplaybeelden van God of War Ragnarök zien. Naast een nieuwe trailer is er ook een speciale God of War Ragnarök controller.

God of War Ragnarök releaset op 9 november voor PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Sony

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?