God of War: Ragnarök

  • Ontwikkelaar Santa Monica Studio
  • Eerste releasedatum 9 november 2022
  • Platformen PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score -

God of War Ragnarök krijgt releasedatum

God of War Ragnarök heeft eindelijk een releasedatum gekregen. Via Twitter maakt PlayStation bekend wanneer de nieuwe game met Kratos en Atreus beschikbaar zal zijn.

Het is inmiddels alweer vier jaar geleden sinds de laatste God of War game. Nadat de God of War Ragnarök vorig jaar nog werd uitgesteld, is het wachten nu bijna voorbij. Nog maar een aantal maanden en je kan opnieuw in de huid van de God of War kruipen. Naast de releasedatum is er ook een korte trailer gedeeld. Hierin is te zien hoe vader en zoon, Kratos en Atreus dus, samen de god Fenrir moeten verslaan. Op de blog van PlayStation wordt ook meer informatie gedeeld over de verschillende versies van de game. Zo komt er een Launch Edition, Standard Edition, Digital Deluxe Edition en Collector's Edition. Mocht je nog meer content willen, dan is er ook nog de Jötnar Edition.

God of War is vanaf 9 november beschikbaar op PlayStation 4 en PlayStation 5. Vanaf 15 juli kan je een pre-order plaatsen.

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?