God of War: Ragnarök

  • Ontwikkelaar Santa Monica Studio
  • Eerste releasedatum 9 november 2022
  • Platformen PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score -

Gameplay: Eindelijk gameplay van God of War: Ragnarök

We durfden er alleen maar van te dromen, maar het was toch echt God of War: Ragnarök die de PlayStation Showcase mocht afsluiten. Tijdens deze grande finale krijgen we een nieuwe gameplaytrailer van God of War: Ragnarök te zien met Kratos, Atreus, Freya en nog vele andere bekende smoelwerken in de hoofdrol.

Eerder dit jaar werd God of War: Ragnarök nog uitgesteld en echt nieuwe beelden van de franchise hadden we dan ook niet verwacht. Toch was het niet de aankondiging van Marvel's Spider-Man 2 die de show mocht afsluiten, maar juist God of War: Ragnarök. In onderstaande trailer krijgen we vooral cinematische sfeerbeelden te zien, maar zien we ook gewoon weer Kratos een partijtje kontschoppen alsof het allemaal maar doodnormaal is.

De review van God of War (2018) liegt er niet om, de game is namelijk nagenoeg perfect. Het is dan ook erg goed nieuws dat God of War: Ragnarök een direct vervolg op dat verhaal is. In de trailer zien we een iets meer doorgewinterde Kratos en Atreus. Ragnarök vindt namelijk een aantal jaar na het eerste deel plaats en zet je kaarsrecht tegenover tegenstanders zoals Freya en Thor, die vanwege een aantal gebeurtenissen niet heel erg happy met Kratos en zoon zijn. Dit tweetal doet er alles aan om de Griekse god van de oorlog en diens zoon tegen te houden in hun zoektocht naar de Noorse God of War; Tyr. Dat doen ze in alle negen rijken. Vanaheim, Svartalfheim en Asgard zijn namelijk toegevoegd aan de speelbare locaties.

God of War: Ragnarok staat momenteel gepland voor een release in 2022 voor de PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON PlayStation

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?