Diablo

  • Eerste releasedatum 2 november 1997
  • Platformen Pc
  • Gameliner score -

GOG en Blizzard blazen Diablo nieuw leven in

GOG en Blizzard hebben de eerste Diablo nieuw leven ingeblazen. De RPG is beschikbaar gesteld op GOG en er worden binnenkort nog twee grote games van weleer van het stof ontdaan.

Diablo werd in 1996 uitgebracht voor de pc. De game stamt dus nog uit de tijd dat een pc scherm een grote kast was waarin een klein vierkant raampje zat waarin je je game kon zien. Ah, die goede oude tijd. Als je deze nostalgische gevoelens ook wil oproepen, dan is dit je kans. Diablo op GOG biedt twee spelmodi; de klassieke versie en de vernieuwde variant die geoptimaliseerd is voor Windows 10. Blizzard en GOG hebben te kennen gegeven overeenstemming te hebben bereikt om nog twee games naar het platform te brengen. Wanneer is nog niet duidelijk, maar Warcraft 1 en 2 maken te zijner tijd ook hun opwachting.

onbekend

Diablo is voor €8,89 verkrijgbaar opde website van GOG voor pc.

BRON GOG

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?