Diablo

  • Eerste releasedatum 2 november 1997
  • Platformen Pc
  • Gameliner score -

Originele Diablo gratis speelbaar in browser

Old school Diablo is nog steeds ontzettend populair onder fans. Daarom is nu de originele Diablo gratis speelbaar in je browser.

Diablo verscheen voor het eerst in 1996 en is intussen uitgegroeid tot een razend populaire serie. Rivsoft, een ontwikkelaarsteam dat eerder aan Blizzard-projecten als character planners en map extractors heeft gewerkt, heeft de game nu beschikbaar gemaakt om te spelen in je webbrowser. Hiervoor maakten zij gebruik van de originele broncode van de game die GalaXyHaXz en Devilution vorig jaar hebben nagemaakt. Je kunt via je webbrowser een van de drie classes en een gedeelte van een dungeon gratis spelen als shareware. Heb je echter de originele game in je bezit, kun je het originele bestand gebruiken om de volledige game in je browser te spelen.

onbekend

De shareware versie van Diablo is momenteel te spelen via de site van Rivsoft. De originele versie van Diablo is te verkrijgen via GOG.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?