Gotham Knights

  • Ontwikkelaar WB Games Montreal
  • Eerste releasedatum 21 oktober 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , RPG , Open-World
  • Gameliner score

Gotham Knights heeft een releasedatum

De actiegame Gotham Knights heeft een releasedatum mogen ontvangen. Via Twitter laat de ontwikkelaar weten wanneer we ons mogen opmaken voor het nieuwste avontuur in Gotham.

Gotham Knight was recentelijk uitgesteld. Het is ook al een flink lange tijd geleden dat we iets hebben vernomen van de game. Vorig jaar oktober tijdens DC FanDome werd er een nieuwe story trailer van Gotham Knights vrijgegeven. De bekendmaking van de releasedatum is dus vrij verrassend, maar even geduld is nog wel noodzakelijk. Bekijk hier de andere DC-game die op de planning staat namelijk Suicide Squad: Kill the Justice League.

Gotham Knights is beschikbaar vanaf 25 oktober voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

BRON Gotham Knights

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?