Gotham Knights

  • Ontwikkelaar WB Games Montreal
  • Eerste releasedatum 21 oktober 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , RPG , Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Gotham Knights ontvangt nieuwe story trailer

Tijdens DC FanDome is er een nieuwe story trailer van Gotham Knights onthuld. Het nieuwe beeldmateriaal staat vooral in teken van de Court of Owls.

Zij zijn namelijk de grote bedreiging in Gotham Knights. Zelfs de iconische DC-villain de Penguin reageert nogal geshockeerd over de hele bedoeling. Hij vertelt in de trailer meer over de geheimzinnige organisatie. De Court of Owls heeft controle over Gotham en ze luisteren altijd mee. Robin, Batgirl, Nightwing en Red Hood moeten samen zien te werken om ervoor te zorgen dat Gotham bevrijd wordt van deze cult. Aangezien Batman en James Gordon er niet meer zijn, moeten de groentjes flink aan de slag. Gotham Knights werd onlangs uitgesteld.

Gotham Knights is beschikbaar ergens in 2022 voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON DC

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?