Gotham Knights

  • Ontwikkelaar WB Games Montreal
  • Eerste releasedatum 21 oktober 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , RPG , Open-World
  • Gameliner score

Gotham Knights niet meer beschikbaar voor PS4 en Xbox One

Een flinke domper voor Gotham Knights als je nog niet beschikt over een PlayStation 5 of Xbox Series. De game is namelijk niet meer beschikbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Dit werd onthuld nadat er een nieuwe FAQ-pagina online kwam. Deze middag werd er namelijk een nieuwe gameplay-demo van Gotham Knights onthuld. Nieuwe informatie wordt nu dus ook vrijgegeven via hun eigen website. Daarin stond er vermeld dat Gotham Knights niet meer beschikbaar wordt gesteld voor de PS4 en Xbox One. De reden daarvoor luidt kort en krachtig. Ze willen spelers de optimale gameplay-ervaring bieden en dat kon niet meer worden gewaarborgd op de vorige generatie consoles. Daarnaast kunnen we ook een streep zetten door cross-play en herinner je het gerucht nog dat Gotham Knights co-op zou krijgen voor vier spelers? Dat is helaas ook de kop ingedrukt, het blijft bij solo of twee spelers.

Gotham Knights PS4 XBox One1

Gotham Knights is beschikbaar vanaf 25 oktober voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?