Gameplay: Gotham Knights gameplay-demo toont Red Hood en Nightwing

Geplaatst:

Na lang wachten is er een nieuwe gameplay-demo verschenen van Gotham Knights. De (anti) helden Red Hood en Nightwing staan in de schijnwerpers.

De gameplay-demo begint met een shot van Gotham. De stad is duister, groots en zit vol met gevaar. Gelukkig zijn onze helden er om het tuig achter de tralies te werpen. Dick Grayson, ook wel bekend als Nightwing, staat paraat. Elke Gotham Knight-held heeft zijn of haar eigen unieke manier om Gotham door te reizen. Nightwing gebruikt bijvoorbeeld een hypermoderne glider. Als ex-acrobaat heeft Nightwing een erg acrobatische vechtstijl. Co-op staat natuurlijk centraal in Gotham Knights. Red Hood komt daarom een handje helpen. Hij is weer tot leven gebracht door een cult, wat ervoor zorgde dat hij nieuwe magische krachten heeft. Hij springt daarom door Gotham heen als een magische kikker. Red Hood vecht met zijn geweren en rubberen kogels. Elk personage heeft ook speciale vaardigheden die je kan opladen tijdens combat.

Elk personage heeft toegang tot de motor genaamd Batcycle. Wanneer je de game vooraf bestelt, dan krijg je een speciale editie van dit voertuig. We zien daarnaast het gear-systeem van Gotham Knights. Je kan via blauwdrukken diverse kostuums ontgrendelen, die allemaal diverse stats en looks hebben. De gameplay-demo sluit af met missie uit het verhaal van de actiegame. De grootste bedreiging is natuurlijk The Court of Owls. Wat er nog precies gaande is, die antwoorden blijven ons bespaard.

Gotham Knights is recentelijk uitgesteld. Gotham Knights' nieuwe releasedatum is 25 oktober voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Warner Bros. Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gotham Knights

Series

Batman

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

21 oktober 2022

Ontwikkelaar

WB Games Montreal

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord