Gotham Knights

  • Ontwikkelaar WB Games Montreal
  • Eerste releasedatum 25 oktober 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , RPG , Open-World
  • Gameliner score -

Gameplay: Gotham Knights gameplay-demo toont Red Hood en Nightwing

Na lang wachten is er een nieuwe gameplay-demo verschenen van Gotham Knights. De (anti) helden Red Hood en Nightwing staan in de schijnwerpers.

De gameplay-demo begint met een shot van Gotham. De stad is duister, groots en zit vol met gevaar. Gelukkig zijn onze helden er om het tuig achter de tralies te werpen. Dick Grayson, ook wel bekend als Nightwing, staat paraat. Elke Gotham Knight-held heeft zijn of haar eigen unieke manier om Gotham door te reizen. Nightwing gebruikt bijvoorbeeld een hypermoderne glider. Als ex-acrobaat heeft Nightwing een erg acrobatische vechtstijl. Co-op staat natuurlijk centraal in Gotham Knights. Red Hood komt daarom een handje helpen. Hij is weer tot leven gebracht door een cult, wat ervoor zorgde dat hij nieuwe magische krachten heeft. Hij springt daarom door Gotham heen als een magische kikker. Red Hood vecht met zijn geweren en rubberen kogels. Elk personage heeft ook speciale vaardigheden die je kan opladen tijdens combat.

Elk personage heeft toegang tot de motor genaamd Batcycle. Wanneer je de game vooraf bestelt, dan krijg je een speciale editie van dit voertuig. We zien daarnaast het gear-systeem van Gotham Knights. Je kan via blauwdrukken diverse kostuums ontgrendelen, die allemaal diverse stats en looks hebben. De gameplay-demo sluit af met missie uit het verhaal van de actiegame. De grootste bedreiging is natuurlijk The Court of Owls. Wat er nog precies gaande is, die antwoorden blijven ons bespaard.

Gotham Knights is recentelijk uitgesteld. Gotham Knights' nieuwe releasedatum is 25 oktober voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Warner Bros. Games

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?