Gran Turismo 5 krijgt deze maand nog een uitbreiding

Geplaatst: 15 december 2011 18:14
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Begin vorige maand liet ik het al weten dat Gran Turismo 5 DLC zou krijgen. Zojuist heeft ontwikkelaar Polyphony D. laten weten dat het deze maand dan toch echt moet gaan gebeuren en wel op 21 december.

De ontwikkelaar laat weten dat het een patch zal betreffen en nog wat content om nog een tijdje zoet te zijn met de game. Ze willen op die manier gamers, die in bezit van de game, tevreden houden.

Mocht je afgelopen jaar het de Racing Car Pack 1 hebben aangeschaft via het PlayStation Network of de Complete Pack, dan kun je gratis de Family Upgrade downloaden. Hiermee kun je content binnen de familie gratis met elkaar delen. Mocht je in oktober content hebben gedownload dan krijg je de Gran Turismo Racing Kart 125 SP en vijf New Car Refresh kaarten, helemaal voor niks.

Car Pack 2 - €3,99
- 2012 Nissan GT-R Black edition R35
- 2011 MINI COOPER S
- 2010 Volkswagen Golf VI R
- 2010 Volkswagen Scirocco R

De ontwikkelaar zal daarnaast ook op de 21 december met een nieuwe patch komen. Deze update zal er onder andere voor zorgen dat je de wielen van je wagen kunt veranderen van standaard auto's.

Voor enkele screenshots en de volledige lijst met updates moet je op de officiële PlayStation Blog zijn van Europa.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gran Turismo 5

Ontwikkelaar:

Polyphony D.

Uitgever:

Sony Interactive Entertainment

Release:

24 november 2010

PlayStation 3

Lees meer