Gran Turismo 5

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 24 november 2010
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Nieuwe editie van Gran Turismo 5 komt in september

Gran Turismo-fans opgelet. Sony heeft zojuist een nieuwe editie van Gran Turismo 5 aangekondigd, die in september zal moeten uitkomen.

De nieuwe editie zal onder de naam Gran Turismo 5: Academy Edition op 26 september in de winkels liggen. De game bevat naast de originele game veel extra's aan content.

Complete Pack (Car Pack, Course Pack, Special Paint Pack, Racing Gear Pack)
Car Pack 2
Car Pack 3 and Course Pack 2
The Nissan GTR driven in this year's Nurburgring 24 hour race by series creator Kazunori Yamauchi

De bovengenoemde content was eerder al via het PlayStation Network verkrijgbaar en nu dus binnenkort ook op schijfje met een heleboel meer.

Nu maar hopen dat hij niet wordt uitgesteld.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?