Call of Duty: Modern Warfare 3

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 8 november 2011
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Gratis map naar Modern Warfare 3

Vandaag heeft Activision bekendgemaakt dat er een gratis map komt naar Modern Warfare 3. Het gaat hier over een kaart die bij sommige mensen al wel bekend zal zijn.

De map die naar Modern Warfare 3 komt is 'Terminal'. Deze kaart kennen we uit de Modern Warfare 2-multiplayer en uit de missies. Het speelt zich af op hetzelfde vliegveld als in de missie 'No Russian'.

De multiplayer-map zal op 17 juli voor Elite-gebruikers beschikbaar zijn. Voor de andere Xbox 360-gebruikers komt hij één dag erna uit en voor de pc en PlayStation 3 is nog niets bekend.-

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?