Gratis update Nioh 2 voegt nieuwe missies en fotomodus toe

Geplaatst:
Aangepast: 18 mei 2020 09:24

Kun je geen genoeg krijgen van Nioh 2? Dan kun je nu met een gratis update aan de slag met nieuwe missies en de fotomodus.

Nioh 2 is nu inmiddels een paar maanden uit en bevat genoeg content om de liefhebber een lange tijd zoet te houden, zoals je ook kunt lezen in Philip's review van Nioh 2. De game wordt nu echter nog verder uitgebreid. In een blogbericht laat Sony PlayStation weten dat er een nieuwe update aan de game is toegevoegd. Deze update, update 1.09, voegt negen nieuwe missies toe, waarvan acht Sub-Missions en een Twilight Mission. Daarnaast heeft de game nu ook een uitgebreide fotomodus waarbij je de camera op verschillende manieren kunt instellen om adembenemende in-game foto's te maken. Naast deze update heeft Sony Playstation in haar blogbericht nog meer nieuws aangekondigd. Nioh 2 krijgt namelijk ook drie DLC-pakketten. Deze DLC's worden de komende maanden uitgerold en bevatten nieuwe verhaallijnen, vijanden en nog veel meer om de game nog verder uit te breiden.

Nioh 2 is momenteel exclusief speelbaar op de PlayStation 4. De 1.09 update is nu gratis beschikbaar.

Bron: Sony PlayStation
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Nioh 2

Series

-

Uitgever

KOEI TECMO Europe

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4

Releasewindow

13 maart 2020

Ontwikkelaar

Team Ninja

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord