Leak: PlayStation Plus-games van november gelekt

Geplaatst:

De games voor de PlayStation Plus Essential-dienst voor de maand november zijn gelekt. De selectie lekte op de Franse website Dealabs.

Afgelopen maand konden PlayStation Plus-abonnees de games Hot Wheels Unleashed, Injustice 2 en Superhot claimen via de dienst. Nu zijn de games voor november gelekt. Volgens de afbeelding op Dealabs kunnen we volgende maand Nioh 2, de Lego Harry Potter Collection en Heavenly Bodies downloaden. Nioh 2 is een uitdagende actie rpg van Team Ninja en met de LEGO Harry Potter Collection kan je door alle Harry Potter-films spelen, alleen dan in een LEGO-versie van de fantasiewereld. Als laatste kan je de ruimte in met de indie avonturengame Heavenly Bodies. De selectie is hieronder in zijn geheel te bekijken.

PlayStation Plusgames november leak

Wanneer de selectie officieel wordt aangekondigd is nog niet bekend.

Bron: Dealabs

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Nioh 2

Series

-

Uitgever

KOEI TECMO Europe

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4

Releasewindow

13 maart 2020

Ontwikkelaar

Team Ninja

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord