Nioh 2: The Complete Edition aangekondigd voor pc

Geplaatst:

Nioh 2: The Complete Edition is aangekondigd voor de pc. Ontwikkelaar Team Ninja en uitgever Koei Tecmo hebben het nieuws bekendgemaakt met een trailer op YouTube en Twitter.

Eerder dit jaar kwam Nioh 2 exclusief uit op de PlayStation 4 en kreeg veel lovende reviews. Nu gaat de rpg ook volgend jaar naar de pc via Steam. Vanaf 5 februari kunnen pc-gamers aan de slag met The Complete Edition. In deze versie wordt 4K Ultra-HD, Ultra wide-screen, HDR monitor en 144Hz ondersteund. Verder is het mogelijk om de muis en keyboard-controls naar eigen wens in te stellen en de game moet op de pc een consistente framerate met 120 frames per seconde. De aankondiging en trailer zijn hieronder te bekijken.

Nioh 2: The Complete Edition komt 5 februari 2021 uit op de pc. Lees hier de review van Philip over de PlayStation 4-versie van de game.

Bron: Twitter

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Nioh 2

Series

-

Uitgever

KOEI TECMO Europe

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4

Releasewindow

13 maart 2020

Ontwikkelaar

Team Ninja

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord