Mario Golf: Super Rush

  • Ontwikkelaar Camelot
  • Eerste releasedatum 25 juni 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Sport , Party
  • Gameliner score

Gratis update voor Mario Golf: Super Rush

Na een gratis update voor New Pokémon Snap, is het nu de beurt aan Mario Golf: Super Rush. De golfgame krijgt namelijk op zeer korte termijn ook gratis nieuwe content.

Via een tweet maakte Nintendo Europe bekend dat Mario Golf: Super Rush voorzien wordt van een gratis update. Deze update brengt niet alleen nieuwe content met zich mee, maar ook verbeteringen. Nintendo heeft namelijk gesleuteld aan de motion controls van de game. In Rudy's review van Mario Golf: Super Rush kon je al lezen dat dat ook wel nodig was. De motion controls waren namelijk verre van nauwkeurig. Dat zou na de update dus grotendeels opgelost moeten zijn. Daarnaast worden er met Ranked Mode, Toadette en New Donk City respectievelijk een nieuwe gamemodus, een nieuw personage en een nieuwe baan toegevoegd. De tweet wordt afgesloten met de mededeling dat we nog meer updates kunnen verwachten dit jaar.

De update voor Mario Golf: Super Rush is vanaf 6 augustus gratis te downloaden op de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?