Mario Golf: Super Rush

  • Ontwikkelaar Camelot
  • Eerste releasedatum 25 juni 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Sport , Party
  • Gameliner score

Mario Golf: Super Rush ontvangt contentupdate

Nintendo heeft een grote contentupdate voor Mario Golf: Super Rush uitgebracht. Het gaat volgens de Japanse gamegigant om de laatste gratis toevoegingen.

Mario Golf: Super Rush verscheen deze zomer op de Nintendo Switch. Volgens Rudy's review van Mario Golf: Super Rush wist de game par te slaan, maar bevatte Mario's golfavontuur nog iets te weinig content. Gelukkig werd die content beetje bij beetje uitgebreid aan de hand van nieuwe updates. De vorige update van Mario Golf: Super Rush voegde enkele nieuwe speelbare personages en banen aan de game toe. Ook ditmaal kunnen we iets soortgelijks verwachten, maar met een extra verrassing. Met de nieuwste update worden er twee nieuwe speelbare personages aan de game toegevoegd. De zespotige rups Wiggler en de man achter het masker, Shy Guy, maken hun Super Rush-debuut. Verder kunnen we weer afreizen naar twee nieuwe banen: de Schildpadberg en de Sterrenzone. Ook worden er twee nieuwe spelstanden aan de game toegevoegd in de vorm van Precisiegolf en Eén drive, één putt. Helaas vertelt Nintendo ook dat dit de laatste gratis contentupdate is die we voor de game kunnen verwachten.

De nieuwste gratis update voor Mario Golf: Super Rush is nu gratis beschikbaar op de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?