Mario Golf: Super Rush

  • Ontwikkelaar Camelot
  • Eerste releasedatum 25 juni 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Sport , Party
  • Gameliner score

Trailer: Mario Golf: Super Rush krijgt gratis update

Voor de Mario sportgame, Mario Golf: Super Rush, is er een gratis update uitgekomen. De update werd vannacht onthuld tijdens de Nintendo Direct.

Mario Golf: Super Rush verscheen eerder dit jaar op de Nintendo Switch. Nu heeft de golfgame een gratis update gekregen. Spelers kunnen nu de baan op als de personages Koopa Troopa en het duiveltje Ninji. Verder zijn er in de update twee nieuwe banen aan Mario Golf: Super Rush toegevoegd, een sneeuwbaan en een baan gelegen in een woestijn. De volledige aankondiging is hieronder te bekijken.

De update is nu uit om te downloaden. Mario Golf: Super Rush is nu beschikbaar op de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?