Mario Golf: Super Rush

  • Ontwikkelaar Camelot
  • Eerste releasedatum 25 juni 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Sport , Party
  • Gameliner score

Gameplay: Nintendo slaat af met gameplay Mario Golf: Super Rush

De laatste avond van de E3 wordt vrijwel compleet toegeëigend door Nintendo. De Japanse hard- en software producent toont namelijk gigantisch veel gameplay tijdens de Nintendo Treehouse. Zo zien we ook een uitvoerige gameplaydemo van Mario Golf: Super Rush.

Nog een paar nachtjes slapen en dan kunnen we aan de slag met Mario Golf: Super Rush. Om ons alvast een beetje lekker te maken, wordt er tijdens de Nintendo Treehouse flink wat van de game gespeeld. In de gameplay zien we de modi die we eerder deze avond al voorbij zagen komen in de Mario Golf: Super Rush trailer.

Mario Golf: Super Rush verschijnt op 25 juni voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo Treehouse

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?