Gameplay: Nintendo slaat af met gameplay Mario Golf: Super Rush

Geplaatst:

De laatste avond van de E3 wordt vrijwel compleet toegeëigend door Nintendo. De Japanse hard- en software producent toont namelijk gigantisch veel gameplay tijdens de Nintendo Treehouse. Zo zien we ook een uitvoerige gameplaydemo van Mario Golf: Super Rush.

Nog een paar nachtjes slapen en dan kunnen we aan de slag met Mario Golf: Super Rush. Om ons alvast een beetje lekker te maken, wordt er tijdens de Nintendo Treehouse flink wat van de game gespeeld. In de gameplay zien we de modi die we eerder deze avond al voorbij zagen komen in de Mario Golf: Super Rush trailer.

Mario Golf: Super Rush verschijnt op 25 juni voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo Treehouse
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario Golf: Super Rush

Series

Mario

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

25 juni 2021

Ontwikkelaar

Camelot

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord