Mario Golf: Super Rush

  • Ontwikkelaar Camelot
  • Eerste releasedatum 25 juni 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Sport , Party
  • Gameliner score

Trailer: Mario Golf: Super Rush trailer showt gamemodi

Nog een paar dagen voordat we de baan op kunnen met Mario Golf Super Rush. De aankomende golfgame is geen saaie bedoening, want de diverse modi moeten voor meer dan genoeg chaos zorgen.

Mario Golf is al flink wat jaren in de running. Nu keert de serie terug naar de Nintendo Switch met Mario Golf: Super Rush. De partygame maakt van een saaie sport een chaotische aangelegenheid. Onderstaande overviewtrailer toont een viertal modi, waarvan Standard Golf de meest eenvoudige modus is. Speed Golf laat je als een idioot achter de bal aanrennen om als eerste de put te maken en Battle Golf plaatst allerlei obstakels op de baan om je het leven zuur te maken. In Golf Adventure speel je als je eigen Mii, die van rookie naar pro moet zien te golfen.

Mario Golf: Super Rush verschijnt op 25 juni voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo Direct

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?