GTA 6 lanceert niet op pc

Geplaatst:
Aangepast: 6 december 2023 12:46

Slecht nieuws voor de pc-gamers die hartstochtelijk uitkijken naar GTA 6. De felbegeerde actiegame gaat niet direct op de pc verschijnen.

Dit laat Rockstar Games weten via het officiële persbericht omtrent GTA 6. In deze post staat van alles en nog wat over de aankomende actiegame - inclusief de platformen waarop gelanceerd wordt. Rockstar Games geeft aan dat GTA 6 op de PlayStation 5 en Xbox Series X|S komt te verschijnen. Er wordt niet gesproken over een pc-platform. Dit zou overigens niet de eerste keer zijn dat Rockstar de pc-platformen achterwege laat. Hun vorige titels - zoals GTA V en Red Dead Redemption 2 - kwamen in eerste instantie niet uit op de pc. Pas een paar jaar later verschenen deze games op Steam en de Rockstar Games Launcher. GTA 6 gaat overigens ook niet uitkomen op de PS4 en Xbox One.

Check hier de eerste beelden van GTA 6.

GTA 6 pc release1

GTA 6 komt te verschijnen in 2025 voor de PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Bron: Take Two
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot GTA 6

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2025

Ontwikkelaar

Rockstar Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord