Guitar Hero: World Tour

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Gameliner score

Guitar Hero en Rock Band krijgen The Killers

Zowel Activision, de ontwikkelaar van Guitar Hero: World Tour en Harmonix, het bedrijf achter Rock Band, hebben bekendgemaakt dat er nieuwe downloadable content komt voor hun nieuwste muziekgames. Verschillende nummers van de band "The Killers" zullen voor beide games aangeboden worden. Elk spel krijgt drie nummers. "Human", "Losing" en "Mr. Brightside" voor Guitar Hero en "Mr. Brightside", "Smile Like You Mean It" en "Spaceman" bij Rock Band.

Volgens de ontwikkelaars komen de nummers op 25 november op Xbox Live en de PlayStation Store te staan - dat is de dag dat het nieuwe album van "The Killers", "Day and Age" uitkomt in de Verenigde Staten. Hoeveel het allemaal moet gaan kosten is niet bekendgemaakt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?