Guitar Hero: World Tour

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Gameliner score

Guitar Hero: World Tour krijgt Di-rect nummer

Guitar Hero: World Tour werd in onze review al geprezen om de grote tracklist. Het aantal nummers blijft echter steeds maar uitgebreid worden door middel van downloadable content. Aankomende woensdag zal het weer zo ver zijn en zal uitgever Activision nieuwe muziek online zetten.

Het nummer 'Johnny' van de Nederlandse rockband Di-rect zal vanaf woensdag voor de Xbox 360, PlayStation 3 en de Nintendo Wii te downloaden zijn. Waarschijnlijk zal dit nummer twee euro gaan kosten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?