Gunfire Reborn krijgt nieuwe speelbare heldin Tao

Geplaatst: 18 juni 2021 14:05
Aangepast: 18 juni 2021 14:06
-

De roguelite first-person shooter Gunfire Reborn krijgt er een nieuwe speelbare heldin bij. Daarnaast ontvangt de game nieuwe wapens, scrolls, achievements en meer.

Tao mag zich opmaken voor haar entree. Deze dame is gespecialiseerd in de kunst van het zwaardvechten. Ze heeft dan ook een vliegend royaal zwaard aan haar zijde. Ze veroorzaakt een status-effect genaamd Fatal Bloom, wat zorgt voor verborgen schade. De nieuwe wapens die worden toegevoegd lijken Tao te complimenteren, want het zijn namelijk twee soorten zwaarden. Daarnaast worden er nieuwe scrolls, achievements en een nieuwe moeilijkheidsgraad toegevoegd. Bekijk de bronvermelding voor de gehele lijst aan updates en bug fixes. Wellicht tijd om Gunfire Reborn opnieuw te streamen via Twitch!

Gunfire Reborn is nu beschikbaar in Early Access via Steam.

Bron: Steam
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gunfire Reborn

Ontwikkelaar:

Duoyi (Hong Kong) Interactive Entertainment

Uitgever:

Duoyi (Hong Kong) Interactive Entertainment

Release:

23 mei 2020

-

Pc, Xbox One, Mobile, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord